ABOUT ME

Personalia

Naam    Milou Keeris
Plaats    Brakel
Leeftijd  25 jaar
Beroep  Verpleegkundige in de wijk
Relatie   Samen met de liefste 

Certificaat

- Gewichtsconsulent met eetstoornisverdieping i.o.
- Life coach i.o.

 

Allereerst, welkom! Ik zal mezelf even in het kort voorstellen. 


Ik weet nog goed dat ik op de middelbare school steeds onzekerder begon te worden en ik mijn troost kon vinden in het (niet) eten. Ik had een gebrek aan zelfvertrouwen, had veel meegemaakt en doorstond nog genoeg. Het gevoel dat ik had kwam grotendeels uit angst, angst om de confrontatie aan te gaan.


Dit was het moment dat ik het idee had dat ik niet goed genoeg was, niet meetelde als ik mezelf was. Ik had het idee dat alles wat ik wilde bereiken toch niet zou gaan lukken, ik voelde me een totale mislukkeling.


Jarenlang heb ik met dit gevoel rondgelopen, ik zakte steeds dieper weg in het leed dat zelfmedelijden heet. Ik werd onzekerder, angstiger en depressief, maar voor mijn idee was ik kei goed bezig.


Ik heb weken in het ziekenhuis gelegen om aan te sterken, maanden school gemist en vrienden kwijt geraakt. Ik ben opgenomen geweest in een eetstoornis kliniek en heb vele psychologen mogen ontmoeten. Mijn illusie was dan ook: als ik dit achter de rug heb, dan ben ik genezen en is het over.
Ik hield mezelf voor de gek, het begint dan pas. Het is een lange weg die je af moet leggen, want iets wat al jaren speelt, los je niet zomaar op.

  
Jarenlang slecht eten, niet bewust zijn van wat ik eigenlijk allemaal binnenkrijg. Het onregelmatige eten, tekort aan vitamine. De onverklaarbare klachten die ik ondervond, ik moest hier iets aan veranderen. Ik ben mezelf gaan verdiepen in voeding en ging naar mijn eigen lichaam luisteren.


Zo volgde ik de opleiding tot gewichtsconsulent en lifecoach, om mijn verkregen kennis en ervaring te kunnen delen. Ik weet nu hoe het is om lekker in je vel te zitten en dat gun ik jou ook! Ik doe niets liever dan anderen bewust te maken van hun levensstijl en ze daarbij te begeleiden.