Als verpleegkundige vind ik dat ik een van de mooiste beroepen heb die er bestaat.
Ik mag dagelijks weer mensen helpen met de zorg, voorlichtingen geven en een luisterend oor bieden. Ik mag adviezen geven en mensen op hun kwetsbare momenten zien. Ik mag de meest mooie mensen helpen op momenten dat zij het 't hardst nodig hebben.


Ik weet hoe groot de stap kan zijn om dan ook echt hulp in te schakelen, het moment dat je gaat beseffen dat het misschien niet helemaal alleen (meer) lukt. Onthoud wel één ding: het is de juiste stap naar een vrij en een gelukkig leven die jij verdiend! Er zijn zoveel mensen die je willen helpen, je staat er echt niet alleen voor! Het laat zien hoe sterk je bent, dat je zo moedig bent om voor jezelf te kiezen en je grenzen aan kan geven. Een coach zoeken is niet niets, maar het is uiteindelijk degene die jou gaat begeleiden en er doorheen gaat slepen. Op weg naar een leven waar jij echt happy bent en niet steeds in strijd bent met jezelf.


Mijn missie is prachtige mensen te begeleiden in de strijd naar een gelukkig en vrij leven. Ik wil mensen graag begeleiden op gebied van mindset en eetstoornissen.

 

Zoek jij een coach die jou tips kan geven om over jouw onzekerheid te komen, om sterker te worden en erachter te komen wie je echt bent, wat jij echt wilt?


 Vanuit mijn eigen ervaring met anorexia en eetbuien kan ik mij heel goed voorstellen waar het momenteel misschien even niet meer gaat en je vast loopt. Ik weet wat jij nodig hebt en wat de beste manier is naar een goed en gezond herstel. Ik ben jouw luisterende oor, een schouder om op te steunen. Samen zoeken we de juiste opdrachten die bij jou aansluiten en krijg je de juiste inspiratie en motivatie om verder te gaan, om jou te helpen.

 

Zet de eerste stap

Ik ben van mening dat iedereen een coach kan gebruiken, iedereen loopt wel ergens tegenaan en weet dan even niet meer hoe het verder moet. Soms heb je iemand nodig die niet dichtbij je staat, een onafhankelijk persoon, om nieuwe inzichten te krijgen of een mening. Het is een teken van kracht, wilskracht. Iemand in durven te schakelen voor het ‘probleem’ waar je al zo’n tijd mee loopt, dat is dapper.

Als coach zoek ik naar de oorzaak, als we dat aanpakken, kunnen we verder kijken. We moeten leren het verleden een plekje te geven en ons te focussen op het heden. Waar sta jij voor, wat wil je en wat zijn je doelen? Wat maakt jou nou echt gelukkig en wat kunnen we eraan doen om daar te komen? Wanneer we de oorzaak aanpakken, kunnen we rustig verder gaan met de symptomen.

 

Een eetstoornis gaat niet om het eten, om dat getalletje op de weegschaal of de grote van je maaltijden. Het gaat om wat erachter zit, een eetstoornis is een gevolg van iets veel groters. In jouw ogen lijkt het allemaal zo vertrouwd en veilig, iets waar je controle op hebt. Alleen heeft de eetstoornis controle over jou, iets dwangmatig en wat heel jouw leven kan beïnvloeden.

 

Ik weet als geen ander hoe het is en gun iedereen een vrij leven, vrij van alle stress en de strijd die het met zich meebrengt.

 

Ben je er klaar voor om nu dan eindelijk voor jezelf te kiezen?

 

Coaching, samen in gesprek:


- Kennismakingsgesprek & intake
- Wekelijks gesprekken via: Skype, WhatsApp of bij mij thuis
- Mail of WhatsApp contact wanneer het nodig is

 

 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


Volg je mij al op Instagram?