Coaching

Als verpleegkundige vind ik dat ik een van de mooiste beroepen heb die er bestaat.
Ik mag dagelijks weer mensen helpen met de zorg, voorlichtingen geven en een luisterend oor bieden. Ik mag adviezen geven en mensen op hun kwetsbare momenten zien. Ik mag de meest mooie mensen helpen op momenten dat zij het ’t hardst nodig hebben.

Ik weet hoe groot de stap kan zijn om dan ook echt hulp te gaan zoeken, het moment dat je gaat beseffen dat het misschien niet helemaal alleen lukt. Maar onthoud een ding: het is de juiste stap naar een vrij en gelukkig leven. Er zijn zoveel mensen die je willen helpen, je bent echt niet alleen. Het laat alleen maar zien hoe sterk je bent, dat je eindelijk voor jezelf kiest en je grenzen aangeeft. Een coach zoeken is niet niets, maar het is uiteindelijk degene die jou gaat begeleiden naar een leven waar jij happy bent en niet steeds een strijd aan moet gaan.

Mijn missie is prachtige mensen te begeleiden in hun strijd naar een gelukkig en vrij leven. Ik wil graag mensen begeleiden op gebied van mindset en/of eetstoornissen.

Ben jij opzoek naar een coach die jou de tips kan geven om onzekerheid te overwinnen, om sterker te worden en erachter te komen wie nou de echte jij is, wat je graag wilt?


 

Vanuit mijn eigen ervaring met anorexia, eetbuien, depressie en een angststoornis, kan ik mij heel goed voorstellen waar het eventjes niet meer gaat. Weet ik wat jij nodig hebt en wat de beste manier is naar een goed herstel. Ik ben jouw luisterende oor, zoek de juiste opdrachten die bij jou aansluiten en krijg je de juiste inspiratie mee die jou kan helpen.

Coaching mindset / eetstoornis

 

Ben je op een punt beland dat je het gevoel hebt dat je vastloopt? Weet je niet wat bij je past qua studie of werk of heb je in het verleden dingen meegemaakt waar je nu nog meer zit, wat je tot vandaag nog verdriet, pijn of boosheid geeft? Ben je het zat om alleen maar calorieën te tellen, jezelf uit te hongeren en dat je leven in de ban staat van eten. Ben je het zat steeds de strijd weer aan te gaan?

 

Zoek je naar iemand die je een luisterend oor bied, iemand die je handvatten geeft of iemand die met je nadenkt over nieuwe ideeën betreft jouw leven?

 

Streef je naar meer zelf liefde, meer zekerheid of geluk? Stel je jezelf nog wel is de vraag wie je echt bent en wat je nou daadwerkelijk wilt? Streef je naar een leven dat je kunt genieten van eten, in plaats van maar te blijven compenseren en jezelf alles te ontzeggen?


Zet de eerste stap

Mijn mening is dat iedereen een coach kan gebruiken, iedereen loopt wel ergens tegenaan en weet dan even niet meer hoe verder. Soms heb je een onafhankelijk persoon nodig om nieuwe inzichten te krijgen of een mening. Het is een teken van kracht, wilskracht. Iemand in durven te schakelen voor het ‘probleem’ waar je al zo’n tijd mee loopt.

Als een coach zoek ik naar de oorzaak, als we dat aanpakken, kunnen we verder kijken. We moeten leren het verleden een plekje te geven en ons te focussen op het heden. Waar sta jij voor, wat wil je en wat zijn je doelen? Wat maakt jou nou echt gelukkig en wat kunnen we eraan doen om daar te komen?

 

Een eetstoornis gaat niet om het eten, om dat getalletje op de weegschaal of de grote van je porties. Het gaat om wat erachter zit, een eetstoornis is een gevolg van iets. Het lijkt een veilige thuishaven, iets waar je controle op hebt. Alleen heeft de eetstoornis macht over jou, iets dwangmatig.

 

Ik weet als geen ander hoe het is en gun iedereen een vrij leven, vrij van alle stress en de strijd die het met zich meebrengt.

 

Ben je er klaar voor om een nieuw avontuur aan te gaan?

 

Mindset coaching, samen in gesprek:

 


- Kennismakingsgesprek / intake
- Wekelijks gesprekken (Skype, WhatsApp of in Gorinchem)
- Mail/WhatsApp contact wanneer nodig


Met de juiste begeleiding en inzet kan jij dit overwinnen! 

Are you ready?

 

Vul het contactformulier hier onder in voor meer informatie.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.