Coaching

Samen met jou wil ik de strijd aan gaan om een betere relatie met eten te krijgen. Ik wil je laten zien dat ook jij het waard bent, je bent prachtig zoals je bent.


Ben je zo ver dat je iemand zoekt die jou kan helpen om van die onzekerheid af te komen, om de eerste stap te zetten richting een gelukkig en gezond leven?

 

Ben je op het punt gekomen dat je je eetstoornis aan wilt gaan pakken? Ben je bereid om te werken aan een gezonde relatie met eten, zoek je de balans die je even kwijt bent? Wil je obsessies en cirkels doorbreken, werken aan een gezonde ik?


Betrap je jezelf erop dat je steeds maar negatief aan het denken bent? Dat je jezelf graag anders ziet en dat het beter kan? Nergens voor nodig, je bent goed zoals je bent! Alleen moet jij dat nog in gaan zien. Ik wil jou daar graag bij helpen, jou in dit traject steunen en coachen. Samen kunnen we dit overwinnen!

Het is moeilijk, ik weet dat als geen ander, vooral die eerste stap om hulp te gaan zoeken. Het is niet niets om een gesprek aan te vragen bij een coach, het is dan zo echt en dan begint het pas.

Ik heb zelf anorexia nervosa overwonnen, ben de strijd aan gegaan met eetbuien, depressiviteit en angststoornissen. Ik ben door een diep dal gegaan, paniekaanvallen tot gevolg, ik weet waar jij je in bevind en wat jij nodig hebt om hier weer uit te komen. De weg naar herstel is geen makkelijke, maar ik ga jou daarbij helpen. Ik ben het luisterende oor die je zoekt, ik stel opdrachten voor je samen waarmee je aan de slag kunt gaan en wil jou inspireren om aan een betere versie van jezelf te werken!


Door middel van online coaching wil ik jou gaan helpen. Deze coaching kan via Skype of WhatsApp, contact houden gaan ook zeker via de mail! We zijn maar druk tegenwoordig en hebben vaak weinig tijd om ergens naar toe te gaan, geen probleem, want het kan ook gewoon vanaf de plek waar je maar bent, online!

Ben jij er klaar voor? Een kennismakingsgesprek is geheel vrijblijvend en gratis, deze kan je aanvragen door het formulier hieronder in te vullen. Wie weet kan ik jou helpen om aan een betere versie van jezelf te werken. 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.